Project Manager (1,0 FTE)Jobs

Project Manager (1,0 FTE)

De functie

In samenspraak met de opdrachtgever en/of klant bepaal en formuleer je de opdracht, projectscope, doelstellingen, randvoorwaarden en uitgangspunten van het project.  Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een project voor wat betreft organisatie, projectaanpak, planning, budget, communicatiestructuur en kwaliteitsborging. Je maakt concrete afspraken over de uitvoering van de opdracht in termen van inzet van mensen en middelen en te bereiken resultaten van de werkopdracht. Je beoordeelt of het project, de projectfase, de projectactiviteiten worden uitgevoerd overeenkomstig de gemaakte afspraken en het vastgelegde budget en stuurt zo nodig bij. Je rapporteert over de voortgang en risico’s van projecten aan de opdrachtgever en/of de klant.

Je onderhoudt contacten met de klant, toeleveranciers en/of co-makers ten aanzien van de aansturing, vorderingen en het beoogde resultaat van het project. Je coacht en stuurt interne en externe multidisciplinaire projectteams aan.

Wij vragen

 • Afgeronde HBO opleiding in technische richting;
 • Aantoonbare werkervaring in project management, bij voorkeur in de industriële maakomgeving;
 • Beheersing van projectmanagementvaardigheden zoals plannen, organiseren, coachen, motiveren, delegeren en stimuleren;
 • Kosten- en kwaliteitbewust, sterk analytisch en in staat om problemen op te lossen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht;
 • Ondernemend, gedreven, resultaatgericht en proactief acterend;
 • Flexibiliteit en het vermogen om snel en efficiënt te reageren op veranderende omstandigheden zijn een must;
 • Teamplayer;
 • Hands-on mentaliteit om ook eenmansprojecten uit te voeren;
 • Kennis van de IATF-norm;
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en boeiende functie in een internationale, innovatieve en dynamische organisatie met korte communicatielijnen en veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Bij ons kun je echt iets neerzetten en ervaar je direct wat je bijdrage aan het succes van de organisatie is. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van achtergrond en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering, flexibele werktijdregeling, winstdelingsregeling e.d. zijn prima geregeld.

Interesse

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie dan kun je jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en CV, richten aan jobs@thomasregout.com onder vermelding van “Project Manager”.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.thomasregout.com of bel naar 043-351 66 66.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Share this page
News